Blogin arkisto

Yhteystiedot

Jukka Hako
Kellastuvantie 2
01760 VANTAA
p. 050 465 0399
jukka.hako@kellastupa.fi

Vaalitulos

Arvoisat äänestäjät ja kaikki kampanjaani myös henkisesti tukeneet!

Lämmin kiitos tuesta, jonka vaaleissa sain. Sain teiltä kampanjaviikkojen aikana paljon myönteistä palautetta ehdokkaaksi asettumisesta. Tuki kanavoitui korkeaksi henkilökohtaiseksi äänimääräksi, joka tarkistuslaskennassa vahvistui 497:ksi.

Valitettavasti oma ryhmäni koki Vantaalla tappion.

Demarien pääviesti näissä vaaleissa liittyi julkisiin palveluihin. Sivullani on alusta alkaen ollut tiivistettynä oma käsitykseni julkisista palveluista. Se saa olla siinä myös toistaiseksi muistuttamassa siitä, mikä on valtuuston yksi tärkeimmistä tehtävistä.

Julkiset palvelut tasaavat tuloeroja

Toimivat julkiset palvelut ovat hyvinvointiyhteiskunnan kivijalka. Tehotalouden ja loputtomien säästökuurien jälkeen julkisten palveluiden puolustaminen ei ole yhteisten verovarojen tuhlailua. Se on ihmisistä välittämistä.

Vauraassa maassa rahaa ei tunnu riittävän mm. nuorten ongelmien ehkäisyyn ja hoitoon sekä riittävään määrään henkilökuntaa päiväkoteihin ja ikääntyneitä hoitamaan.

Verovaroilla järjestettäviä palveluita tarvitsevat eniten ne, joilla ei ole mahdollisuuksia hankkia palveluita muulla tavalla. Julkisten palveluiden tulee vähentää eriarvoisuutta ja tasata tuloeroja.