Blogin arkisto

Yhteystiedot

Jukka Hako
Kellastuvantie 2
01760 VANTAA
p. 050 465 0399
jukka.hako@kellastupa.fi

Asukkaiden yhteydenotot

Tälle sivulla on tietoa asioista, joista asukkaat ovat olleet minuun yhteydessä, joihin olen saanut selvitystä tai tai joista on tehty päätöksiä.

Uutta toivoa Riipiläntien kevyen liikenteen väylästä

Tein kaupunginhallituksessa tiedustelun liittyen kevyen liikenteen väylän rakentamisesta Riipiläntien varteen Seutulan keskustasta pohjoiseen. Kysyin asiaa, koska yhden osuuden suunnitelma oli kaupungilla lausunnolla.

Sain rohkaisevan vastauksen. Lue saamani vastaus tästä. Jos hyvin käy, rakentaminen alkaa jo vuoden 2013 lopulla. (28.10.2012)

Voisiko hiihtoladun valaista Petikosta Keimolaan?

Minulta on tiedusteltu, miksei hiihtolatua ole valaistu Petikon lenkin ja Keimolan Kaiun majan välisellä osuudella. Välin pituus on kolmisen kilometriä. Sain asiaan seuraavan vastauksen.

Latureitti kulkee kaupungin maa-alueiden lisäksi neljän yksityisen maanomistajan mailla. Liikuntapalvelut on saanut maanomistajan luvalla vetää hiihtoladun yksityisten maanomistajien maille. Kaupunki ei investoi yksityisten maille. Maanomistajat eivät varmasti myöskään halua valaisimia metsiinsä. Maa-alueiden ostaminen kaupungille olisi todennäköisesti ainut vaihtoehto. Siihen maanomistajat eivät välttämättä edes suostu, eikä pakkolunastus ole järkevää, koska latujen teko loppuisi siihen ja prosessi veisi useita vuosia. Vastaavia yksityisten mailla olevia hiihtolatuja on Vantaalla lukuisia. Joten minkäänlaisia suunnitelmia ei tällä hetkellä ole olemassa.

Kevyen liikenteen väylä Riipiläntielle (vanhat vastaukset)

 

Onko Pirttirannan oltava ikuisesti tulva-aluetta? (1.12.2009)

Pirttirannan asuinalue Seutulassa sijaitsee aivan Vantaanjoen kupeessa alavalla maalla. Asuinalueella eletään jatkuvan tulvavaaran alla. Viimeksi tulva koetteli aluetta pahasti heinä-elokuun vaihteessa 2004. Asukkaat kyselevät nyt, onko Pirttirannan oltava ikuisesti tulva-aluetta, olisiko mitään tehtävissä. Olen luvannut selvittää, missä asukkaiden kysymykseensä pyytämä vastaus oikein viipyy.

Sain aluksi vastauksen, että tulva-asia on valmisteilla. Päätin kuitenkin tehdä kirjallisen kysymyksen kaupunginhallituksessa asiasta.

Lue kysymykseni kokonaisuudessaan tästä.

Graffitit Martinlaakson radan asemilla (22.12.2008)

Martinlaakson aseman lähistollä asuvia harmittaa asemien jatkuva töhertely ja siitä aiheutuvat kustannukset. Asukkaat ovat toivoneet Vantaalta nykyistä tiukempia otteita. En tunne nykykäytäntöä. Asemien ilme on kaupungin vastuulla ja lupaan selvittää asiaa.

Kaupungin linjaan graffiteista saamme piakkoin lisäselvitystä, sillä nuorten tilaisuudessa kaupungin johto on luvannut selvittää mm. luvallisten graffittipaikkojen mahdollisuutta. (10.4.2009)

Kivistön alueen päivähoitotilanne parantumassa! (22.12.2008)

Katriinan sairaalan röntgen