Yhteystiedot

Jukka Hako
Kellastuvantie 2
01760 VANTAA
p. 050 465 0399
jukka.hako@kellastupa.fi

Vantaan demarien metropoliesitys

Lauantai 28.2.2009 klo 13:15


Vantaan demarien esitys seutuvaltuuston perustamisesta on saanut paljon myönteistä palautetta. Ilkkujiakin on ollut. Esityksemme on leimattu vain Helsingin kokoomusjohdon liitosesitysten ja -selvitysten väistelyksi. Näin ei asia sentään ole.

Kuntien välinen yhteistyö ja metropolialueen tulevaisuus on koko Suomen asia, johon pitää suhtautua vakavasti ja katsoa pitkällä sihdillä tulevaisuuteen. Olemme keskusteluissamme paneutuneet syvällisesti metropolialueen tilanteeseen ja todenneet, että kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia on lisättävä, yhteisiä asioita on hoidettava siten, että kaikki kunnat osallistuvat yhteisten tehtävien hoitoon tulojensa mukaan. Lisäksi on kiinnitettävä erityistä huomiota syrjäytymisen ehkäisemiseen.

Siksi haluamme tieteellisen tutkimuksen seutuvaltuustosta, joka valittaisiin suoralla kansanvaalilla. 

Vantaan demareille kuntien välinen yhteistyö on historiallinen jatkumo, jota pitää kehittää. Lakisääteistä yhteistyötä on laajennettava paljon YTV:tä laajemmalle alueelle.

Kokoomuksen suunnalta on kuultu esityksestämme joitakin epäileviä kommentteja. Seutuvaltuustoja on moitittu byrokratian lisäämisestä. Sosialidemokraateille seutuvaltuustot ovat demokratian lisäämistä. Kansanvallan lisääminen ei ole byrokratiaa.


Kommentit

24.9.2011 6:48  Canada Goose Parka

The worst bankrupt in the world is the man who has lost enthusiasm. Let him lose everything but enthusiasm and he will come through again to success.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini