Blogin arkisto

Yhteystiedot

Jukka Hako
Kellastuvantie 2
01760 VANTAA
p. 050 465 0399
jukka.hako@kellastupa.fi

Kuka! 

Henkilötiedot4jukka_web.jpg

Ikä Olen 64-vuotias, s. 1955

Parisuhde Olen avoliitossa filosofian maisteri Sari Jämsénin kanssa.

Lapset Minulla on kaksi aikuista poikaa, Ville ja Jussi, jotka molemmat asuvat Vantaalla. Villellä on kolme tytärtä, joista kaksi on jo koulussa ja kolmas syntyi vuoden 2018 alussa. Jussilla puolestaan on 5-vuotias poika ja syksyllä 2018 syntynyt tyttö.

Koulutus Filosofian maisteri, pääaineena Suomen historia

Työhistoria Olen työskennellyt Urheiluopistosäätiön toimitusjohtajana 1.7.2016 lukien. Sitä ennen toimin säätiön aswiamiehenä 1.1.2010 lukien.

Olen lisäksi lähes 15 vuotta vuotta työskennellyt osa-aikayrittäjänä, viime aikoina tosin vähenevässä määrin. Olen erikoistunut muun muassa Vantaa-aiheisten kirjojen kustantamiseen. Osan kirjoista olen kirjoittanut itse ja osan toimittanut yhdessä muiden kanssa. Lisäksi teen toimitustöitä, kuvatoimituksia, kielenhuoltoa, pidän esitelmiä ja luennoin muun muassa Vantaan historiasta. Lisätietoa yhtiöstäni ja tekemistä töistäni löydät osoitteesta www.kellastupa.fi. Tai vilkaisemalla Wikipediasta nimelläni varustettuan sivua.

Ennen yrittäjyyttä työskentelin rahoitusalalla 22 vuotta. Tie kulki Suomen Työväen Säästöpankin tiedotuksesta Nordean yksikönjohtajaksi, josta tehtävästä jättäydyin vuoden 2005 alkupuolella yrittäjäksi.

Ennen pankkityötä olin 9 vuotta toimittajana. Aluksi heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen läntisellä Vantaalla ilmestyneessä Etelä-Vantaa-lehdessä kuusi vuotta ja sen jälkeen Työterveyslaitoksen työsuojeluun erikoistuneessa aikakauslehdessä Työ Terveys Turvallisuus kolmisen vuotta.

Työuraa on kertynyt yli 45 vuotta. Päätoiminen opiskelija en ehtinyt koskaan olla.